04-03-2015

Određeni prvi parovi za turnir Nikšićko Pivo Fan Cup

Ekipe Boca Juniors i Igalo APD zvanično će međusobnim duelom otvoriti Nikšićko Pivo Fan Cup nacionalno takmičenje u malom fudbalu. Prve utakmica kvalifikacionog turnira za južnu regiju biće odigrane 15. marta, saopštili su organizatori iz Pivare „Trebjesa“.

Određeni prvi parovi za turnir Nikšićko Pivo Fan Cup | Radio Televizija Budva

Za učešće u kvalifikacionom turniru u amaterskom malom fudbalu za južnu regiju prijavile su se ukupno 22 ekipe. Organizatori su u utorak, u restoranu D&R, u Berkovićima, održali generalni tehnički sastanak sa prijavljenim igračima i žrijeb ekipa.

Žrijebom su određeni sledeći parovi: Boca Juniors - Igalo APD, Vodomont Akapulko - Mladiinfo Montenegro, Stiven Segal - Tropski bar Veliki pijesak, HIT Maestral - West Ham United, Sparta - Studentski dom Kotor, Sutomore - Taho servis Perović, Tamno točeno – Vopi, Kontejnerski terminal - Univerzitet Mediteran, Vodovod Budva - Alc United, Rely - Predator Universal i Fenix – Petlići.

Učesnicima su predstavljena pravila igre i propozicije takmičenja.

Četvrtfinalne utakmice na programu su 22. marta, polufinalne 28. marta, dok će dan kasnije, 29. marta, biti odigrano i prvo regionalno finale Nikšićko Pivo Fan Cup-a.

Četiri najbolje ekipe postaju učesnici velikog finala Nikšićko Pivo Fan Cup-a, koje će u septembru biti održano u Podgorici. Pivara „Trebjesa“, koja je pokrenula ovo takmičenje, pripremila je fond vrijedan 10.000 eura i brojne robne nagrade za najbolje ekipe u malom fudbalu.

Sve utakmice za ekipe iz južne regije biće igrane u balon sali „Central“, Slovenska plaža.

Ulaz je besplatan za posjetioce, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu u što većem broju, lijepo se zabave i pomognu svojim ekipama da prođu u naredne faze takmičenja.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu www.niksickopivo.com na kojoj će biti objavljivani i rezultati predstojećih utakmica.