28-12-2021

Održana VIII sjednica Odbora direktora HG “Budvanska rivijera”

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva na jučerašnjoj VIII sjednici koja je održana u hotelu “Palas” usvojio je Analizu Komisije za ispitivanje poslovnog odnosa Društva i “Euromix trade” DOO Podgorica i utvrdio predlog rješenja ovog poslovnog odnosa u cilju zaštite prava i interesa “Budvanske rivijere”.


Foto: arhiva, HG Budvanska rivijera

"Na sjednici su usvojeni Izvještaj Komisije za ispitivanje poslovanja Društva (za vrijeme prethodnog menadžmenta), Poslovni budžet za 2022. godinu i Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Društva koji će doprinijeti efikasnijoj organizaciji rada, kvalitetnijoj kadrovskoj politici, kao osnova za zakonito, stručno i odgovorno vršenje poslova i zadataka Društva", saopštili su iz Budvanske rivijere.

Kako su kazali, Odbor direktora je usvojio Plan nabavki, roba i usluga i radova u Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera” i upoznao se sa preporukama novog Revizorskog odbora Društva u cilju unapređenja interne revizije u Društvu.

"Sve odluke Odbora direktora, kojeg čine predstavnici državnog kapitala i manjinski akcionari AIK banka i Tandexon limited, donijete su jednoglasno", navodi se u saopštenju.