10-07-2022

Održano prvo veče Montenegro Sun Reggae festivala

Sinoć je u Budvi, na bazenu Rondo, održano prvo veče Sun Reggae festivala, jedinog ove vrste u Crnoj Gori. Ljubitelji rege muzike imali su priliku da čuju i vide nastup Daibi, DJ Bratski, Wicked Ras, nastup Kelvina Alve iz Venecuele i kraljevačkog Bob Marley Tribute Banda.


Foto: Agencija CGNewsNi loše vrijeme i jak vjetar koji je sinoć bio u Budvi nije omeo održavanje festivala I ljubitelje rege muzike da uživaju na bazenu Rondo.

“ Iako je program malo kasnio, zadovoljni smo posjetom I kako je protekla prva noć festivala. Druge večeri očekuje nas još bolji provod i nadam se i bolja posjeta obzirom da će nastupiti i zatvoriti festival grupa SARS” kaže organizator festivala Vinko Mihajlović.

Igor Arsenijević frontmen kraljevačkog Bob Marley Tribute Banda – Dečija radost, zadovoljan je nastupom ističući da im je drago što su treću godinu zaredom dio ovog festivala.

“Dečja radost je grupa iz Kraljeva, koja je, do sada, imala koncerate u svim većim gradovima Srbije i regiona izvodeći obrade Marlija u našem prepoznatljivom stilu. Rege muzike ima svuda I samo je važno osjetiti taj vajb. Mir, ljubav i sreća glavni su principi života” istakao je Arsenijević.


Foto: Agencija CGNews

Kevin Alva iz Venecuele prvi put nastupa na ovom festivalu na kojem kaže ima puno dobre i pozitivne energije.


Foto: Agencija CGNews

Druge večeri festivala nastupiće Glasovi iz unutrašnjosti, Hornsman Coyote I grupa SARS.

Festival su pomogli Opština Budva, Turistička organizacija Budva, HG Budvanska rivijera i Pivara Trebjesa.


(Agencija CGNews)