08-10-2017

Opljačkan hipermarket na Jazu, uhapšen osumnjičeni 17-godišnjak

Maskirani razbojnik upao je preksinoć u hipermarket “Megamarket”, kojim gazduje “Megapromet” na Jazu i pod prijetnjom oružjem iz kase uzeo 3.500 eura.

Opljačkan hipermarket na Jazu, uhapšen osumnjičeni 17-godišnjak | Radio Televizija Budva

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi muškarac sa fantomkom na glavi ušao je u supermarket i uperenim pištoljem naredio zaposlenima da se ne pomjeraju.

“Prišao je kasirki, postavio joj pištolj na slijepoočnicu i naredio da preda sav novac. Djevojka je otvorila kasu i predala sav pazar”, ispričao je izvor.

Razbojnik je imao i pomagača, jer je pregledom video nadzora utvrđeno da ga je ispred prodavnice čekao u automobilu.

“Nakon što je uzeo novac, istrčao je iz prodavnice, a potom uskočio u auto koji je bio parkiran pored samog ulaza. Vozilo se velikom brzinom udaljilo. Iskoristili su loše vrijeme i noć kako bi pobjegli neprimjećeni”, ispričao je izvor Vijesti.

17-godišnji Tivćanin, osumnjičen za pljačku hipermarketa na Jazu, uhapšen je u zajedničkoj akciji budvanske i kotorske policije.

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, budvanska policija je bila u potjeri za 17-godišnjakom, a u pomoć su pozvali i kolege iz Kotora, koji su blokirali grad.

Mladić je, navodno, prilikom hapšenja kod sebe imao pištolj sa metkom u cijevi.

U toku je potraga i za drugim mladićem, osumnjičenim da je bio pomagač.

Veliki hipermarket je i ranije bio meta razbojnika, prije gotovo godinu u prodavnicu su takođe upali maskirani lopovi sa sjekirama i uzeli oko pet hiljada eura.