04-03-2020

Opština Budva će riješiti problem grijanja u Osnovnoj školi “Mirko Srzentić” u Petrovcu

Nakon što je iz medija predsjednik Opštine Budva Marko Carević saznao za problem, nedostatak sredstava za grijanje prostorija u Osnovnoj školi “Mirko Srzentić” u Petrovcu, iskazao je spremnost da Opština Budva reaguje i snosi troškove nabavke sredstava, kako bi se stekli neophodni uslovi za nesmetano odvijanje nastave, saopšteno je iz službe predsjednika.

Opština Budva će riješiti problem grijanja u Osnovnoj školi “Mirko Srzentić” u Petrovcu | Radio Televizija Budva

"Kako Opština Budva nije znala da postoji ovaj problem, nakon neposrednog telefonskog razgovora sa direktorom O.Š. “Mirko Srzentić” Miodragom Šćepanovićem, biće isporučena određena količina lož ulja, kako bi u narednom periodu naši osnovci u Petrovcu imali adekvatne uslove za obrazovanje", ističu u saopštenju, apelujući ovim putem na Ministarstvo prosvjete da se aktivnije i pravovremeno uključi u stvaranje neophodnih uslova za obrazovanje naše djece.

"A Opština Budva će uvijek učiniti sve što je u našoj moći da pruži podršku našim najmlađim sugrađanima u obrazovanju i stvaranju boljih uslova za rad i život svih naših građana", zaključuje se u saopštenju.