04-08-2014

Osumnjičeni da su napali trojicu mladića

Kotorska policija uhapsila je D.Đ. (32) iz Kotora i I.L. (25) iz Podgorice, privremeno nastanjenog u Kotoru, zbog osnovane sumnje da su fizički napali trojicu mladića.

Osumnjičeni da su napali trojicu mladića | Radio Televizija Budva

Kako se navodi u policijskom saopštenju, Dežurna služba OB Kotor je 3. avgusta oko 02,30 časova, obaviještena od strane službenika OB Kotor koji su bili raspoređeni na pozorničkom reonu Stari grad u Kotoru, da su im se obratili i zatražili pomoć N.Č. iz Kotora, B.B. i N.B. oba iz Budve, navodeći da su fizički napadnuti i da su im nanijete povrede od strane njima nepoznatih lica u ugostiteljskom objektu „Vinomanija“ u Kotoru.

"Policijski službenici su, od D.Đ. i I.L. u svojstvu građana, prikupili obavještenja u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Kotor. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je zatražio da se izvrši službena radnja prepoznavanje lica i izvršio kvalifikaciju krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

D.Đ. i I.L. su uhapšeni i istoga dana, uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnom državnom tužiocu koji im je odredio zadržavanje.