28-11-2021

Petrovac i Dečić podijelili bodve nakon spektakularnog duela

Petrovac i Dečić remizirali su 4:4 u Tuzima u zasigurno najuzbudljivijoj utakmici ovogodišnjeg izdanja Telekom Prve crnogorske lige.


Foto: FSCG

Pravi fudbalski spektakl viđen je danas na stadionu Tuško polje. U susretu ekipa koje su podjednako željele pobjedu "palo" je čak osam golova, a epilog je bio podjela podova.

Poveo je Petrovac preko Osmanovića u 23. minutu, a rezultat je poravnao Vuljaj na samom početku drugog poluvremena. Tuzani dolaze do preokreta već četiri minuta kasnije kada je golmana Đurovića savladao Božović.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima. Marko Miličković najprije je u 53. minutu izjednačio na 2:2, a u 67. pogodio za 3:2. Dečić se nije predavao, novo poravnanje donio je Vuljaj, drugim pogotkom u 77, a Camaj u 83. minutu još jednom donosi Tuzanima preokret.

Konačan ishod susreta postavio je Divanović koji je bio precizan u 89. minutu i donio "nebesko-plavima" bod.

Izabranici Vladimira Jankovića u narednom kolu dočekaće lidera Sutjesku pod Malim brdom. Do kraja jesenjeg dijela sastaće se i sa Budućnošću i Mornarom.

Zbog tragične smrti fudbalera Jezera Mirze Đurđević, koji je nastupao i za Petrovac, sve utakmice počele su minutom ćutanja, a duel Jezera i Zete je odložen. Meč Iskre i Mornara prekinut je nakon pola sata igre zbog loših vremenskih uslova.

Podgorica je u Pljevljima slavila protiv Rudara minimalnim rezultatom.

Budućnost i Sutjeska su u derbiju kola odigrali 3:3.




M.S.