16-04-2024

Plaćanje putarine elektronskim putem, aktivna platforma toll 4 all

Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji putem jedinstvenog tag uređaja, zahvaljujući aktiviranju platforme toll for all - T4A.

Plaćanje putarine elektronskim putem, aktivna platforma toll 4 all | Radio Televizija Budva

Foto: ilustracija/pixabay

T4A omogućava korisnicima da jednostavno registruju svoje tag uređaje i koriste ih za plaćanje putarine u Srbiji putem elektronske naplate. Registracija je jednostavna i obavlja se putem linka : https://toll4all.com/mne/tag-registracija.

Neophodno je ispratiti uputstva i ostaviti neophodne podatke, a putarina se plaća platnom karticom. Važno je da ENP korisnici znaju da je tag uređaj koji posjeduju samo medij za korišćenje usluga u Srbiji. Odnosno, plaćanje putarine u Srbiji vezano je za platnu karticu, a ne korisnički račun koju ENP korisnici imaju u Monteputu.

Na ovaj način ENP korisnici plaćaju putarinu jednostavno, elektronskim putem, bez zaustavljanja na naplatnim centrima u Srbiji, a ostvaruju i povoljnosti JP Putevi Srbije koji važe za elektronsku naplatu putarine, odnosno ostvaruju 6% popusta na putarinu.