14-01-2021

Pogledajte najčitanije članke na našem portalu u 2020!

Svaki početak prilika je da pogledamo unazad i osvrnemo se na sve one stvari koje su nam proteklih 365 dana činile svakodnevicu.

Pogledajte najčitanije članke na našem portalu u 2020! | Radio Televizija Budva

One loše nastojimo da što prije zaboravimo, a sve lijepe i divne trenutke zauvijek ćemo pamtiti. U godini u kojoj smo većinu vremena bili okruženi negativnim vijestima ipak nije bilo sve tako crno.

Ekipa portala rtvbudva.me se trudila da sa raznim pričama i temama uljepša vašu svakodnevicu i nadamo se da smo barem malo u tome uspjeli. Preko 2 miliona posjeta i skoro 3,3 miliona pročitanih članaka, idu tome u prilog.


Foto: Printscreen (Administracija sajta)

Hvala što ste bili sa nama tokom ovih godina i što to i dalje svakodnevno činite!

Najčitanije rubrike u prošloj godini su bile Društvo i Politika, a ovo su 10 najčitanijih članaka.



  • Budva večeras (VIDEO)

    Napravili smo krug gradom i zabilježili par kadrova Budve uslijed novonastale situacije.



  • (VIDEO) Plaža Mogren danas

    Pogledajte današnje kadrove zabelježene sa jedne od najljepših crnogorskih plaža - Mogren.



  • (VIDEO) Potresne scene ispred Opštine, uhapšeno više funkcionera


    Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predjsednik SO Budva Krsto Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine. Uhapšeni su i menadžer Opštine Milo Božović, sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj, šef Kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović, odbornik DF-a Đorđije Vujović kao i Carevićev brat i sin.



  • Naoružana strpljenjem i razumijevanjem dr Milica omiljena među ženama i trudnicama


    Dr Milica Marović, specijalista ginekolog u budvanskom Domu zdravlja, prvi je ženski ginekolog ove javne zdravstvene ustanove. Nakon što su žene u Budvi "dobile" ženskog ginekologa, pokrenut je jedan potpuno novi smjer u njihovom razmisljanju, ali i oslobađanje od razmišljanja da je ginekologija "tabu" tema, te prihvatanje odlaska kod ginekologa jednako važnim kao i odlazak kod bilo kog drugog doktora.



  • Gosti večerašnjeg Problema: Otac Gojko Perović i Andrija Popović

    Večeras od 20.05h u emisiji "Problem", gosti u studiju Televizije Budva biće rektor Cetinjske bogoslovije protojerej-stavrofor Gojko Perović i poslanik Liberalne
    partije Andrija Popović.



  • U sjećanju: Tanja Čučuk

    Poslije duge i teške borbe danas nas je u 42. godini života napustila Tanja Čučuk, rodjena Đuranovic, diplomirani turizmolog, deceniju ipo zaštitno lice dnevno informativne emisije Polis, jedna od prvih novinarki RTV Budva, koja je u našu medijsku kuću kročila prije 21 godinu, i ono najvažnije, više od koleginice, iskreni prijatelj.



  • Kćerka ministra Nuhodžića prima platu u Budvi, a živi u Pragu

    Belma Gušmirović, kćerka ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, prima platu u Budvanskoj rivijeri, iako ne živi u Crnoj Gori, potvrđeno je Borbi iz više izvora.



  • Među testiranima sve više onih koji su preležali koronu

    Interesovanje građana za seroepidemiološke testove u posljednje vrijeme je povećano, a kako su kazali u privatnim laboratorijama u Podgorici, građani ih najčešće rade u želji
    da utvrde da li su razvili imunitet na korona virus, ali i zbog putovanja u inostranstvo.



  • U sjećanju: Petar Vasović

    Dana 9. septembra 2020. godine u 40. godini života napustio nas je sugrađanin, kolega i drag saradnik RTV Budva, Petar Vasović.



  • Građani uzvikivali "Izdao si Budvu Stevane" ispred Džakovićeve kuće (VIDEO)

    Protestna šetnja na kojoj se prema procjenama okupilo blizu 500 ljudi, u znak nezadovoljstva povodom hapšenja sveštenstva, protiče bez incindenata. No ipak uzvici okupljenih građana nijesu zaobišli ni ovaj skup, pa su se tako pred kućom nezavisnog odbornika Stevana Džakovića začuli uzvici "Izdao si Budvu Stevane".