27-05-2015

Policija uhapsila dvije osobe: Pripremali novu likvidaciju u Budvi?

Budvanska policija uhapsila je sinoć dvojicu muškaraca, koji su navodno pripremali likvidaciju jednog biznismena u tom gradu.

Policija uhapsila dvije osobe: Pripremali novu likvidaciju u Budvi? | Radio Televizija Budva

“Vijestima” je ta informacija potvrđena u vrhu policije, ali novinaru nijesu željeli da saopšte više detalja - identitet uhapšenih i čije je ubistvo planirano.

Jednom od uhapšenih lisice su stavljene u kući nedaleko od glavne raskrsnice u Budvi, gdje je i pronađeno oružje koje su kanili koristiti u zločinu.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o srpskom državljaninu koji je kod sebe imao tri različita pasoša.

Istovremeno, policija je na drugoj lokaciji uhapsila i državljanina Crne Gore sa inicijalima A.M. koji mu je navodno pružao logistiku.

Brojni očevici, mještani Bijelog dola, ispričali su “Vijestima” da je akcija hapšenja u Ulici Nikole Tesle izvedena munjevito - policajci su opkolili kuću a zatim brzo upali i izveli vezanog srpskog državljanina.

Inspektori su do kasno obrađivali uhapšene u budvanskoj policiji, prenose Vijesti.

Sagovornik “Vijesti” nije isključio, ali ni potvrdio mogućnost da priprema nove likvidacije ima veze sa nedavnim ubistvom Saše Markovića u Bečićima.

Četrdesetosmogodišnji Marković ubijen je 17. aprila.

Policija još ne zna ko ga je iz automatske puške ubio na pragu kuće u Bečićima, iako je više puta rečeno da ima velikih pomaka u toj istrazi, što moraju potkrijepiti čvrstim materijalnim dokazima.

Dan nakon ubistva, u šumi u naselju Vještica, pronađena je zapaljena automatska puška sa prigušivačem.

"Vijestima” je nezvanično rečeno da su istražitelji izolovali DNK za koji policija pretpostavlja da pripada ubici Markovića, ali on ne odgovara biološkim tragovima koje crnogorski forenzičari imaju u svojoj bazi.