26-01-2024

Portal RTV Budva aktivira novu sekciju Kolumna - postanite dio naše redakcije

Portal RTV Budva sa zadovoljstvom obavještava svoje čitaoce da smo aktivirali novu sekciju na našem portalu pod nazivom "Kolumna". Ova sekcija je zamišljena kao prostor gdje će se naći mnoštvo interesantnih, edukativnih i inspirativnih tekstova iz različitih oblasti.


Ilustracija, Foto: Pexels

U želji da uključimo naše čitaoce u kreiranje sadržaja, pozivamo sve zainteresovane pisce, blogere, stručnjake iz raznih oblasti, ali i amatere koji imaju šta da kažu, da nam pošalju svoje autorske tekstove. Vaši radovi mogu biti objavljeni na našem portalu, čime ćete dobiti priliku da vaše ideje, znanje i iskustva podijelite sa širokim auditorijumom.

Kako poslati tekst?

Tekstove možete slati na našu redakcijsku email adresu: sajt@rtvbudva.me. Molimo vas da u tekstu navedete svoje ime, prezime i kraći biografski opis. Takođe, važno je da vaši tekstovi budu u skladu sa standardima novinarstva i da su originalni.

Važne napomene:

Naša redakcija zadržava pravo da odabere tekstove za objavljivanje u skladu sa profesionalnim standardima. Tekstovi treba da budu informativni, edukativn i inspirativni, bez promovisanja bilo kakve vrste diskriminacije i netolerancije.

Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku i da svojim tekstovima doprinesete kreiranju povoljnieg ambijenta isnipirišući građane da na jedan kreativan način da i oni daju doprinos cjelokupnoj lokalnoj zajednici.

Radujemo se vašim radovima!

Redakcija portala RTV Budva