27-09-2022

Prava Crna Gora predala listu u Budvi, Luka Liješević na čelu

Prava Crna Gora predala je u Budvi listu za samostalan nastup na predstojećim lokalnim izborima. Nosilac liste Prave Crne Gore u Budvi je Luka Liješević.


Foto: Prava Budva

Predsjednik stranke Marko Milačić ovom prilikom izjavio je:

“Prava Crna Gora će i u Budvi, kao i u drugim opštinama, dati svoj puni doprinos da izgradimo stabilne lokalne institucije. Ono što je sigurno jeste da ćemo biti dio nove vlasti u Budvi i dati svoj doprinos da nova vlast bude stabilna, bez tenzija, bez sujeta i bez maksimalizama. Prava Crna Gora će biti nezaobilazan dio nove vlasti, a nosilac naše liste i dosadašnji odbornik Luka Liješević će biti najbolji garant toga."


Foto: Prava Budva

Kandidat za odbornika Milan Kovačević izjavio je:

"Kao što smo i najavljivali u prethodnom periodu, Prava Crna Gora - Prava Budva danas predaje listu samostalno. Uvjereni smo u ispravnost naših stavova i ideja. Još od veličanstvene avgustovske pobjede naovamo, u za Budvu jednom mučnom procesu formiranja lokalne vlasti, Prava Crna Gora - Prava Budva nije odstupala od mišljenja da prirodni pobjednici jednostavno moraju da nađu zajednički jezik, zajednički sadržalac koji nas sve spaja i da bez sujeta formiraju organe uprave u Budvi.

Danas obećavamo, sigurni u naš odličan rezultat na predstojećim izborima, da se neće ponoviti slabosti koje su pokazane u ovih dvije godine. Građani mogu da računaju na vlast koja će preuzeti odgovornost i sigurno kormilariti Budvom."

Predsjednik odbora Prave Crne Gore Budva Aleksandar Franeta izjavio je:

"Borićemo se za sve građane Budve, borićemo se za one koji su došli da žive u Budvu, borićemo se za Stari grad, borićemo se za Sveti Stefan, borićemo se za Jugoslovensko rječno brodarstvo, a borićemo se i za sva ruralna područja grada. Budva mora da se vrati na svoj pravi put, da bude glavni turistički centar u Crnoj Gori. Sa Lukom Liješevićem, koji je na čelu naše liste, mi ćemo to i ostvariti."