15-02-2019

Prava Crna Gora: Ujedinjena opozicija u Budvi organizovala prevoz za građane koji idu na protest

Na današnjoj pres konferenciji opštinskih odbora Prave Crne Gore i Demokratskog fronta u Budvi, koordinator Prave Crne Gore, Aleksandar Franeta, pozvao je sve političke partije, pa čak i nezadovoljne članove DPS-a koji su nezadovoljni stanjem u Crnoj Gori da im se pridruže i izađu na proteste u Podgorici dana 16. februara u 18 časova.

Prava Crna Gora: Ujedinjena opozicija u Budvi organizovala prevoz za građane koji idu na protest | Radio Televizija Budva

Aleksandar Franeta se zahvalio opozicionim partijama DF, SDP, URA, SNP,DEMOS i ostalim koje su podržale inicijativu Prave Crne Gore da se zajednički istupi sa pozivom gradjana na proteste.

Na pitanje šta se očekuje od protesta, koordinator Prave Crne Gore je rekao da očekuje da ljudi masovno izađu na proteste jer je Crna Gora u kontinuiranoj fazi afera i problema. Mirni i demokratski protesti su jedini način da se nakon trideset godina izborimo za slobodno društvo i probudimo svijest naroda.

Predstavnik Demokratskog fronta Vlado Mitrović je rekao da njegova partija podržava mirne i demokratske proteste u Podgorici i ovim putem pozvao pristalice njegove partije kao I sve druge građane Budve koji opoziciono razmišljaju da im se pridruže u subotu.

Takođe je ovim putem obavjestio građane da je iz Budve organizovan prevoz u 15.30 ispred Akademije znanja, koji će ih voziti u Podgoricu i poslije protesta vratiti u Budvu.