24-04-2014

Prezentacija Chevening stipendija u petak u Budvi

Nevladina organizacija Mreža Alumnista Ujedinjenog Kraljevstva u Crnoj Gori u saradnji sa Opštinom Budva održaće prezentaciju o Chevening stipendijama za sve zainteresovane studente i mlade profesionalce. Prezentacija će biti održana 25. aprila 2014. godine u prostorijama Akademije znanja u Budvi sa početkom u 14.30 sati.

Prezentacija Chevening stipendija u petak u Budvi | Radio Televizija Budva

Učesnici će imati priliku da postavljaju pitanja i razgovaraju sa alumnistima MAUK mreže, koji će im sa zadovoljstvom prenijeti svoja iskustva i stečena znanja.

Nevladina organizacija Mreža Alumnista Ujedinjenog Kraljevstva u Crnoj Gori (MAUK - http://www.mauk.me.uk/) bavi se povećanjem informisanosti i interesovanja kod građana Crne Gore (koji su završili osnovne studije ili su u radnom odnosu) za školovanje u Ujedinjenom kraljevstvu kao i povećanje broja crnogorskih studenata na studijama u Ujedinjenom kraljevstvu.

Chevening stipendije su dio globalnog programa stipendiranja Vlade Ujedinjenog kraljevstva. Program se odnosi na postdiplomske studije u Ujedinjenom kraljevstvu, a finansira ga britansko Ministarstvo spoljnih poslova sa svojim partnerskim organizacijama. Stipendije se dodjeljuju kandidatima koji su sa odličnim uspjehom okončali svoje univerzitetsko obrazovanje, a prepoznati su kao budući lideri.