22-08-2022

Prezentacije na temu seksualne edukacije 25. avgusta u Omladinskom klubu

Prezentacije na temu seksualne edukacije prvi je događaj „Sex-Edu’“ tima koji će biti upriličen u četvrtak, 25. avgusta sa početkom u 18 sati u Omladinskom klubu u Budvi.


Foto: Omladinski klub Budva

"Zadovoljstvo nam je da vas ispred tima ,,Sex-Edu’’ koji čine Sara, Balša, Marta, Bogdan, Teodora i Jana, pozovemo na njihovu prvu radionicu. Što se sadržaja tiče, prisutni će imati priliku da uživaju u prezentacijama i javnoj diskusiji na temu seksualne edukacije. Biće uključeni i specijalisti, dr Milica Marović - specijalista ginekologije i dr Danica Stevović - pedijatar", kazali su iz Omladinskog kluba.

Za učesnike/ce su prijave obavezne putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZhsUaIga6T7AXrbxduoRbzhI1nScWBkXT4DaMzAUyEFrMOQ/viewform

Mjesta su ograničena na 25 ljudi zbog kapaciteta prostora, ali je takođe moguće pratiti i preko ZOOM-A. Prijave traju do 23.08. (utorak). Iz Omladinskog kluba zamolili su sve zainteresovane da svoje učešće potvrde odgovorom na e-mail mladibudva@budva.me, do utorka.


Foto: Omladinski klub Budva

Projekat ,,Servisno učenje za inkluzivnije društvo’’ realizuje Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva u saradnji sa NVO Forum MNE.