22-10-2014

Promocija knjige „Majčina kletva kao imeprativ“

U okviru projekta „Družimo se srijedom“ Organizacija žena Budve će 22. oktobra u 18 h promovisati knjigu „Majčina kletva kao imeprativ“ autorke Mirjane Aleksandrove Rajković iz Cetinja.

Promocija knjige „Majčina kletva kao imeprativ“ | Radio Televizija Budva

Riječ je o jednoj etno-psihološkoj studiji na temu uticaja pozitivne energije na ličnost čovjeka - koja dolazi od strane blagoslova roditelja, a takođe i uticaj negativne energije kojom isijavaju roditeljske kletve.

O filozofskim akcentima, govoriće prof. jezika i književnosti Katarina Sarić a o istraživčkom putu i zaokupljenosti temom majčine kletve, autorka.

Mirjanu Aleksandrovu Rajković je intrigirao smisao života, a istovoremeno je željela otkriti što treba suštinski uraditi da se poboljša kvalitet življenja na globalnom planu, jer on nije samo u spoljnim okolnostima, nego i u našem pristupu životu, u unutrašnjosti čovjeka i njegovom pogledu na život.

Promocija knjige „Majčina kletva kao imeprativ“ biće održana u prostoriji Organizacije žena Budva u TQ Centru Plaza, IV sprat u srijedu, 22. oktobra u 18 sati.