12-07-2015

Proslava Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti

Obilježavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti po prvi put ove godine podrazumijevaće dvodnevni program koji će biti internacionalnog karaktera!

Proslava Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti | Radio Televizija Budva

"U jeku turističke sezone, ovu manifestaciju prati veliki broj turista i medija kao jedan od najatraktivnijih događaja u Crnoj Gori tokom cijelog ljeta, očekivanja javnosti samim tim su velika, pa nas to obavezuje da kvalitet i program i ovog događaja svake godine dižemo na sve viši nivo i time potvrdimo da se Budva izdvaja u cijelom regionu kao centar lijepih dešavanja", navodi se u saopštenju Turističke organizacije opštine Budva.

12. jula na trgu ispred Starog grada nastupiće crnogorski duo gitara - Nikčević i Bulatović, zatim, slušaćemo moderne zvuke starih pjesama u izvedbi Montenegro kings-a i nakon njih jedinstveni hor iz Beograda – Viva Vox!

Hor Viva Vox iz Beograda 2009. godine u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bitboksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija, i okreće se izvođenju popularne pop/rock muzike isključivo “a cappella”. Ova kombinacija čini ih jedinstvenim na ovim prostorima.

13. jula program se nastavlja nastupom Milene Vučić, zatim izuzetno talentovanih i popularnih mladih izvođača - super finalista X Faktora i za kraj programa očekuje nas koncert internacionalne muzičke zvijezde – Remosa!

Remos je dobro poznat ovdašnjoj javnosti kao jedan od najpopularnijih i najtiražnijih grčkih muzičara, čije su pjesme iako na grčkom jeziku itekako prepoznatljive na ovim prostorima.

Veče će biti upotpunjeno spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.