29-08-2021

Prvo veče Montenegro Sun Reggae Festa kako i dolikuje rođendanskom slavlju

Iza nas je prvo veče jubilarnog 10. Montenegro Sun Reggae Festa, a organizatori su zadovoljni posjećenošću, atmosferom i dobrim vibracijama tokom višesatnog programa na bazenu "Rondo" na Slovenskoj plaži u Budvi.


Foto: Facebook/MontenegroSun ReggaeFest

Cjelokupnom organizacijom i ambijentom oduševljeni su i gosti iz Hrvatske, sastav Brain Holidays.

"Jedinstven reggae festival na jedinstvenom mjestu uz predivnu publiku koja nas je ostavila bez daha. Rado bismo ponovo došli u Crnu Goru", poručili su oni.

Festival je poceo predivnim uvodom DJ Daibi koje nizao reggae hitove i pripremao publiku za nastavak večeri. Uslijedio je set koji je izveo DJ Bratski koji je samo ulio energije pred koncert izvrsnog Brain Holidays. Oni su, prema riječima organizatora, kao šlag na tortu ulili maksimum energije.

"Kisa i jak pljusak koji je počeo pred sam kraj koncerta nisu uticali na finiš istog, nego je dosta publike zaplesalo na kiši. Da Brain Holidays nosi ime benda kojeg vole i djeca i odrasli pokazalo je i nekoliko segmenata kada su najmlađi posjetioci pjevali sa njima i ljuljuskali se uz njihove pjesme", istakuto je na fejsbuk stranici festivala.

Drugo veče na programu je večeras od 19 sati. Nastupaju Sher, Libra Libur, gost iz Albanije Mista Rez i Gerbert Morales iz Rusije sa njegovim Jah Division Balkan.

Festival je besplatnog karaktera uz poštovanje svih mjera Instituta za zdravlje Crne Gore.


M.S.