10-07-2015

Računar na ljetnjem raspustu

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva izradili su promotivni flajer „Računar na ljetnjem raspustu“ koji će uskoro biti štampan i distribuiran u saradnji sa Dnevnim listom „Pobjeda“.

Računar na ljetnjem raspustu | Radio Televizija Budva



Svrha ovog promotivnog materijala je širenje svijesti o bezbjednom i edukativnom korišćenju Interneta i savremenih tehnologija među najmlađom populacijom.

Flajer je izrađen uz uvažavanje činjenice da je, naročito u periodu ljetnjih odmora, kada djeca u većoj mjeri svoje slobodno vrijeme provode na Internetu, važno usmjeriti najmlađe u pravcu bezbjednog, korisnog i edukativnog korišćenja ovog vremena i tako im pomoći da u potpunosti iskoriste benefite modernih tehnologija, na način koji potspješuje njihov lični razvoj.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije ovim putem želi da još jednom istakne bezbjednost djece na Internetu kao jedan od svojih prioriteta i pozove javnost da se uključi i pomogne kreiranje sigurne digitalne sredine za sve, a posebno za njene najmlađe korisnike.