22-03-2023

Radionica „Mi smo promjena!“ u Omladinskom klubu 4. aprila

Iz Omladinskog kluba Budva pozivaju mlade ljude da se prijave za učešće na radionicama „Mi smo promjena!“, na temu zaštite ljudskih prava. Poziv je otvoren za mlade uzrasta između 15 - 30 godina. Radionica će se održati u utorak, 4.aprila u Omladinskom klubu u Budvi od 17-20 časova.



Glavni cilj MASTER-ovog projekta "Mi smo promjena!" je razvijanje svijesti kod mladih o važnosti poštovanja različitosti, kako bismo zajedničkim snagama stvarali bolju i prosperitetniju budućnost. Stoga, smatramo da su upravo mladi ljudi dio populacije koji može da igra značajnu ulogu u tom procesu, kao i u širenju poruka tolerancije i ravnopravnosti.

Učesnici će kroz pohađanje radionice imati priliku da ojačaju svoja znanja i upoznaju se sa inovativnim pristupima, učeći o socijalnoj koheziji, zaštiti ljudskih prava i borbi protiv diskriminacije. Za realizaciju radionica je angažovan stručnjak iz ovih oblasti, kako bi se mladi edukovali na adekvatan način, a uz to vjerujemo ćemo ih motivisati da budu pozitivna promjena u zajednici.

Zainteresovani kandidati/kinje je potrebno da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara (rok za prijavu za pohađanje radionice je najmanje 2 dana prije održavanja iste), nakon čega će odabrani učesnici/ce dobiti neophodne podatke i detaljnu agendu radionica.

Formular možete naći na sljedećem linku: OVDJE

Posebno ohrabrujemo za prijavljivanje mlade koje do sada nisu imali iskustva, i koji su motivisani da se kroz interaktivne radionice dodatno osnaže u procesu stvaranja tolerantnijeg društva, razbijanja predrasuda i poštovanja različitosti.

Takođe, sugerišemo mladima da se što ranije prijave, zbog ograničenog broja mjesta, a prednost će imati oni kandidati/tkinje koji ranije pošalju prijavu.


U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nam pišete na master.promjena@gmail.com

Radionice se realizuju u skopu projekta “Mi smo promjena”, a projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici u sklopu Programa malih grantova Demokratske komisije 2022 (2022 Democracy Commission Small Grants Program).