26-08-2020

Radović: SDT u Budvi vidi samo parkirana vozila i Dragana Krapovića, a ne vidi Džakovićevu vilu

"Ja sam prije godinu ipo dana, na jednoj sjednici prvi javno rekao šta je Stevan Džaković tražio da mu se uradi. Tražio je da mu se uknjiži vila na ostrvu, da mu se sestra stavi za glavnog urednika RTV Budva, za sebe je tražio direktorsku funkciju, a za svoga brata načelničku funkciju. To su četiri stvari koje je Stevan Džaković tražio od Dragana Krapovića i mene", poručio je Radović reagujući na trenutna politička dešavanja u Budvi.

Radović: SDT u Budvi vidi samo parkirana vozila i Dragana Krapovića, a ne vidi Džakovićevu vilu | Radio Televizija Budva



"Dakle dokaz da se radi o implatantnom kršenju Ustava, člana 2 Crne Gore je taj da je Stevanu Džakoviću na krajnje kriminalan način uknjižena vila, koju je stekao zamjenom stanova i to mu je sada omogućeno, da se uknjiži isključivo koruptivnim djelom tako što je ukrao mandat kolegama iz DF-a", kazao je.

Kako je Radović istakao, Džakovič je "ukrao" i opozicione glasove u Budvi.

"Ono što je mnogo veća tragedija, on može da traži šta hoće, ali mnogo je veći problem, ko mu je to dao. Imamo nadležne organe koji vide neka parkirana vozila u Budvi, vide Draganaq Krapovića, ali ne vide Migovu kovertu i vilu Džakovića. Oni ništa ne vide, ali građani će njima 30. reći šta može, a šta ne može. Mi se borimo za oslobađanje institucija, koje će posao da obavljaju kako treba, bez pritsaka i koruptivnih radnji", kazao je.