07-08-2023

Radović uputio pismo podrške Opštini Kamnik povodom nemilih događaja u Sloveniji

Predsjednik OO Demokratske Crne Gore u Budvi, Krsto Radović uputio je pismo podrške Opštini Kamnik povodom nemilih događaja koji su zadesili Opštinu Kamnik i cijelu državu Sloveniju.


Foto: Demokrate Budva

"U ime Demokratske Crne Gore, Opštinskog Odbora u Budva i u svoje lično ime, predsjedniku Opštine Mateju Slaparu i svim građankama i građanima pobratimske nam Opštine Kamnik, izražavam riječi saosjećanja zbog nezapamćene prirodne nepogode koja je zadesila kako Opštinu Kamnik tako i cijelu državu Sloveniju.

Sasvim sam sam siguran da svi građani opštine Budva sa velikom zabrinutošću i iskrenim žaljenjem svjedoče katastrofi pred kojom smo nijemi i nemoćni svi kao društvo. U želji da se što prije saniraju posljedice ovog nemilog događaja molimo se za sve žrtve i izražavamo saučešće porodicama.

Sa pobratimskom opštinom Kamnik povezuje nas uzajamno poštovanje, razumijevanje kao i određena istorijska dešavanja.

Nadamo se da ćemo nakon što se saniraju posljedice i konsoliduje funkcionisanje grada unaprijediti saradnju naše dvije opštine i još čvršće produbiti međusobne odnose na obostrano zadovoljstvo i napredak", naveo je Radović u pismu podrške.