28-03-2020

Raspored dezinfekcije ulica u Budvi

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja, u toku je dezinfekcija budvanskih ulica i naselja. Shodno tome možete pogledati raspored po blokovima dezinfekcije ulica u Budvi.U skladu sa mjerama Nacionalnog koordinacionog tima i stanjem epidemiološke situacije u Crnoj Gori, kao i sa donijetim mjerama Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, jedna od mjera za spriječavanje pojave i širenja aktuelnog virusa je definfikovanje ulica grada Budve.Naselja: Podkošljun, Lazi , Maini, Rozino i Dubovica Lux, su rezervisana za nedjelju, 29. mart tekuće godine.

Mediteranska kao i ulica 13. Jul-a, te naselja: Gospoština, Donji Bulevar, Crvena Zgrada, Vojvođanska, Babin Do, Bijeli Do, Komoševina, Dositejeva, Golubovina i Zgrada sa zelenim krovom, su zakazane za ponedjeljak, 30. mart tekuće godine.

Naselja: Dubovica, Mainska ulica, iznad pumpe, Babilonija, Adok, Velji vinogradi, Adok i Veljka Vlahovića su zakazana za utorak 31. mart tekuće godine.

Naselja: Bečići i Rafailovići su zakazana za srijedu, 01. april 2020. godine.

Naselja: Jaz, Poljice, Lastva, Svinjišta, Prijevor jedan i dva, Seoca i Komoševina su zakazana za 02. april 2020. godine.

Pržno i Sveti Stefan

Naselja: Pržno, Podličak, Rafailovići ispod magistrale i Sv. Stefan su zakazani za nedjelju, 29. mart 2020 godine.

Naselja: Pržno, Podličak, Rafailovići ispod magistrale i Sv. Stefan su zakazani za srijedu, 01. april tekuće godine.

Petrovac

Zona jedan je zakazana za utorak, 31. mart tekuće godine.

Zona dva je zakazana za srijedu, 01. april tekuće godine.

Buljarica je zakazana za četvrtak, 02. april 2020. godine.