25-04-2019

Raspored ljekara i radnog vremena u budvanskom Domu zdravlja tokom praznika

U Domu zdravlja u Dispanzeru za odrasle i na pedijatriji izabrani ljekari rade u dvije smjene, dok Hitna služba radi neprekidno.

Raspored ljekara i radnog vremena u budvanskom Domu zdravlja tokom praznika | Radio Televizija Budva

Na opštoj praksi u prvoj smjeni od izabranih ljekara rade: Doktorice Vesna Vučetić, Tatijana Đurašković i Marija Tošić, a u drugoj smjeni rade doktorice Marija Mališić i Marija Zekić.
Broj telefona na opštoj špraksi je 427-223
Dežurstvo tokom praznika se odvija u terminu od 7 do 21h.

Na pedijatriji u prvoj smjeni od izabranih ljekara rade doktorice Nada Tadić i Vesna Ivanćević, dok u drugoj smjeni radi doktor Dragan Hadžić. Pedijatrija subotom radi od 8 do 17 sati. Broj teelfona na pedijatriji je 427-218. Dežurstvo tokom praznika će se odvijati od 8 do 14h.

Biohemijska i mikrobiološka laboratorija radiće od 7 do 14 sati.
Ambulanta za fizikalnu terapiju radiće svakodnevno u dvije smjene, kao i Centar za hemodijalizu.

Ultrazvučni, rengenski i mamografski pregledi, obavljaće se od 7 do 14 sati, po zakazivanju, uz uput od izabaranog ljekara.
Kontakt telefon 427-266, tokom praznika neće raditi.

Na ginekologiji radiće doktorka Milica Marović ponedjeljkom i utorkom poslijepodne, a srijedom i četvrtokom prijepodne, dok će petkom raditi naizmjenično. Zakazivanje je obavezno, a informacije možete doboti na broj telefona 427-216. Ginekologija neće raditi za praznike.

Specijalista psihijatar Nevenka Duletoć radi utorkom
poslijepodne, a četvrtkom ujuru. Zakazivanje je obavezno, a broj telefona je 427-232, neće raditi za praznike.

U zdravstvenoj stanici u Petrovcu radi dr Katica Rašković i to ponedjeljkom i srijedom popodne, a ostalim danima ujutu. Telefon 461-053. Tokom praznika radiće svakoga dana.

Apoteka Montefarma radnim danima radi od 7 do 20 sati, subotom od 8 do 20, a nedjeljom i za praznike od od 9 do 12 sati. Telefon 451-944.