19-01-2024

Rekordna posjećenost: Portal RTV Budva na vrhu sa milionima korisničkih posjeta

Portal RT Budva, sa gotovo 2 miliona pregledanih stranica tokom 2023. godine, ističe se kao nezaobilazan medij među čitaocima. Njegova izuzetna posjećenost potvrđena je rekordnim brojem korisničkih posjeta tokom prethodne godine, a očekivanja su da će popularnost i broj posjeta dodatno porasti u narednoj godini.

Rekordna posjećenost: Portal RTV Budva na vrhu sa milionima korisničkih posjeta | Radio Televizija Budva

U protekloj godini, web stranica Radio Televizije Budva bilježila je 1.8 miliona posjeta od strane 723,000 različitih korisnika, uz ukupno pregledanih 1.8 miliona članaka na sajtu. Većinski dio posjeta dolazi iz Crne Gore i Srbije, dok među prvih 10 zemalja sa najviše posjeta nalaze se i SAD, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Švedska, Nemačka, Francuska, Irska i Norveška.



Naročito je važno naglasiti prisustvo na društvenim mrežama, gdje RT Budva biljleži značajan broj pratilaca. Na Facebooku nas prati 33.1 hiljada ljudi, dok na Instagramu brojka iznosi 10.8 hiljada pratilaca. Ova prisutnost na društvenim mrežama dodatno doprinosi širenju uticaja portala i pruža čitaocima dodatne kanale za praćenje najnovijih vijesti.



Ovaj izuzetan uspjeh RT Budva postiže zahvaljujući posvećenosti tima novinara, kvalitetnom izvještavanju i osluškivanju potreba građana. U narednoj godini, očekujemo još veći procenat posjeta i čitanosti, čime ćemo i dalje ostati relevantan izvor informacija za naše čitaoce.



Zahvaljujemo se našoj vjernoj publici na podršci i obećavamo da ćemo nastaviti pružati relevantne, tačne i provjerene informacije koje će zadovoljiti interese naše zajednice. RT Budva ostaje vaš pouzdan izvor vijesti, sa fokusom na lokalnim i globalnim događajima koji oblikuju naš svijet.

Trudili smo se da sa raznim pričama i temama uljepšamo vašu svakodnevicu i nadamo se da smo barem malo u tome uspjeli.


Redakcija portala RTV Budva