17-01-2018

Riješiće se odvod atmosferskih voda naselja Gospoština

U cilju rješavanja problema skupljanja atmosferskih voda u dijelu Mediteranske ulice, na lokaciji kružnog toka, izabran je izvođač „Tošković“ d.o.o. Podgorica, koji će radove započeti u srijedu, navodi se u saopštenju Sekretarijata za komunalno stambene poslove.

Riješiće se odvod atmosferskih voda naselja Gospoština | Radio Televizija Budva

Foto: Vijesti

Kako oni ističu, nakon sprovedenog postupka nabavke izvođenja radova, na izgradnji regulacije atmosferskog kanala Gospoština u Budvi i potpisivanju Ugovora o izvođenju radova sa izabranim izvođačom „Tošković“ d.o.o. Podgorica, isti će biti započeti u srijedu 24.01.2018. godine.

Lokacija izvođenja radova je ul. Mila Milunovića.

Završetkom planiranih radova biće riješen odvod atmosferskih voda iz naselja Gospoština, kao i problem njihove akumulacije na dijelu Mediteranske ulice.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 241.927,14 eura i rok za izvođenje radova je 120 dana.

U cilju nesmetanog izvođenja planiranih radova, Sekretarjat za komunalno stambene poslove je dao nalog Parking servisu Budva za izmještanje parking rampe iz ul. Mila Milunovića i stvaranje uslova za kontrolisan ulazak motornih vozila u zonu oko Starog Grada na način što će se dio parking prostora kod „Zeta filma“ pretvoriti u saobraćajnu komunikaciju između Mediteranske ul. I ul. Slovenska obala, zaključuje se u saopštenju.