10-03-2020

Rosijska Gazeta: Skriveni biseri crnogorske obale

U današnjem izdanju uglednog ruskog dnevnog lista Rosijska gazeta, objavljen je specijalni turistički dodatak o Crnoj Gori pod naslovom „Skriveni biseri crnogorske obale“.Čitaoci u Rusiji će kroz specijalni dodatak na osam strana moći da se upoznaju sa ponudom primorskog regiona Crne Gore s akcentom na plaže i hotele, navodi se u saopštenju Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Kako se navodi u tekstu Crna Gora se može pohvaliti jednom od najljepših obala Evrope, a čitaocima se preporučuju plaže Jaz, Mogren, Velika plaža, Dobreč, Bečići, poluostrvo Sveti Stefan i dr.

„Crnogorska obala duga 293 km, sa 73 km plaža koje se prostiru na 117 lokacija, nudi širok izbor, od izolovanih intimnih plaža do porodičnih rizorta, od spektakularnih pješčanih plaža do
neobičnih kamenitih špilja, do kojih se može doći samo čamcem. Jednu stvar imaju zajedničku a to je kristalno čista voda Jadranskog mora.“ piše u tekstu.

U specijalnom dodatku može se naći i aktuelna turistička ponuda Budve, Herceg Novog, Tivta, Bara i Ulcinja kao i hotela Lazure, Falkensteiner i turističkog rizorta Portonovi u Kumboru.

Čitaoci se u turističkom dodatku mogu informisati i o aktuelnim avio-linijama na relaciji Rusija-Crna Gora.

Specijalni turistički dodatak o Crnoj Gori izašao je u tiražu od 150 000 primjeraka, a elektronska verzija dodatka može se naći na portalu www.rg.ru koji bilježi posjetu od preko 13 miliona
čitalaca u prosjeku nedeljno, zaključuje se u saopštenju NTOCG.