30-04-2014

Sajam nautike u Porto Montenegru

U eksluzivnoj marini Porto Montenegro od 1. do 4. maja će se održati 32. Sajam nautike – NAUTIC SHOW. U vremenu izazova za nautičku industriju i prateće djelatnosti, značajno obilježje ovogodišnje manifestacije je dvostruko veći zakupljeni spoljašnji izlagački prostor u odnosu na prethodno izdanje, na kojem će izlagačima biti prikazani brodovi, nautička oprema, oprema za marine, servisne usluge, programi brodskih i vanbrodskih motora i popularni nautički časopisi.

Sajam nautike u Porto Montenegru | Radio Televizija Budva

Na Sajmu će biti izložena plovila impresivnih dimenzija i plovnih karakteristika renomiranih svjetskih proizvođača. Isto tako, u ponudi su i sportska, pomoćna i plovila za razonodu, kao i više modela plovila, koja su cijenama, veličinom i karakteristikama prilagođena širem krugu potencijalnih kupaca. Sama lokacija Sajma u marini Porto Montenegro će omogućiti potencijalnim kupcima probne vožnje eksponata u realnim uslovima.

Sajam će biti organizovan na lokaciji mol 3, na gradskom keju u Porto Montenegru. Kvalitetan Program manifestacije će zaokružiti sajamsku ponudu. Iz programa izdvajamo izložbu Život starih barki i tematska predavanja, koja će se održati 2. maja, kao i sadržajan muzički i zabavni program na više lokacija.
Drugog dana sajma biće dodijeljena i nagrada “Najljepši brod sajma” u organizaciji “Nautičkog Magazina”.

Radno vrijeme 32. NAUTIC SHOW-a za posjetioce je od 1. do 4. maja, od 10 do 19 časova.
Cijena ulaznica je 2 eura.

Svečano otvaranje manifestacije – 1. maja u 11:00 časova.