28-03-2016

Samostalna modna revija Marine Banović

U nedjelju 3. aprila u Podgorici biće održana samostalna modna revija poznate crnogorske kreatorke Marine Banović Džuver na temu najstrasnijeg latino-američkog plesa tanga. Ovaj događaj označiće početak "modnog aprila" u Podgorici tokom kojeg se tradicionalno održavaju dvije modne manifestacije Fashion week i Mercedes Benz Fashion Week Montenegro.

Samostalna modna revija Marine Banović | Radio Televizija Budva

Na reviji će biti predstavljena nova kolekcija crnogorske dizajnerke osmišljene na temu vječite romantike latino - američkog plesa tanga.

Kolekcija obuhvata četrdeset ručno izrađenih romantičnih, elegantnih modela sašivenih od prirodnih materijala, a urađena je u skladu sa svjetskim modnim trendovima ove sezone tako da su boje koje dominiraju crvena i crna. Autorka je inspiraciju za novu kolekciju pronašla u najstrastvenijem plesu – tangu pa su modeli u skladu sa tim trendom – romantični, senzualni i ženstveni.

Na prezentaciji kolekcije na reviji nastupiće državni prvaci u tangu, umjetnički plesni par Slobodan Vukčević i Jelena Vukčević, koji će upotpuniti svakako nesvakidašnju atmosferu i plesni ansambl Sonrisa sa pedeset plesača.

Marina Banović Džuver u svijetu mode važi za jednog od najkvalitetnijih crnogorskih stvaralaca, čije modele godinama nose brojna poznata lica. Jedina je kreatorka iz Crne Gore čija je revija prikazana na globalnom modnom tv kanalu Fashion TV.

Svoje kolekcije izlagala je u Rimu u okviru Alta Rome(Alta moda), Milanu, Majami fasion week(SAD), Solun, Zagreb, Beograd, Beč, a dobitnica je brojnih priznanja iz svijeta mode.

Ovaj događaj biće održan u prijatnom ambijentu, novosagradjenog objekta u okviru kompleksa restorana Stara kuća.