07-02-2018

Saobraćaj u Mediteranskoj u prekidu

Večeras će saobraćaj u Mediteranskoj ulici biti obustavljen zbog pukotine koja se pojavila na kolovozu.

Saobraćaj u Mediteranskoj u prekidu | Radio Televizija Budva

Sekretarijat za komunalno stambene poslove donio je rješenje o zabrani saobraćaja za sve vrste motornih vozila na dionici Mediteranske ulice od ulice 13.jula do ulice Mila Milunovića i ulice S 16- 16 radi sprečavanja opasnosti za učesnike u saobraćaju i sprečćavanja daljeg oštećenja javnog puta.

Putnički automobili za saobraćaj mogu koristiti ul Slovenska obala od hotela Park do Starog grada, dok će se saobraćaj iz centralne zone odvijati Lovćenskom ulicom.

Za vrijeme obustave saobraćaja u Mediteranskoj, početna stanica javnog gradskog i prigradskog prevoza biće kod Crvene zgrade.

Pukotina koja se pojavila prije više od mjesec dana, uznemirila je građane koji su tražili od TV Budva da istraži da li može biti opasna.Nakon što je naša ekipa izašla na teren, dobili smo potvrdu iz Sekretarijata za komunalno stambene djelatnosti da je 6.januara ove godine, inspektor za puteve Komunalne inspekcije i Komunalne policije Opštine Budva, Željko Mrvaljević na poziv Aleksandra Popovića, pomoćnika sekretara Sekretarijata za komunalno stambene poslove sačinio službenu zabilješku o stanju kolovoza u Mediteranskoj ulici.

Tom prilikom je utvrđeno da su se na dijelu Mediteranske ulice u Budvi, u neposrednoj blizini gradilišta objekta „Porto Budva“ investitora „Alart Centar CG“ d.o.o. Budva, pojavile dvije pukotine sredinom kolovoza, dužine 30-tak metara.