13-05-2014

Saopštenje predsjednika Opštine Budva

Saopštenje predsjednika Opštine Budva | Radio Televizija Budva

"Poštovani gradjani,

Nakon svih, skoro dvomjesečnih dešavanja koja su za nama, imam potrebu i obavezu da vam se obratim. Kao lojalan gradjanin ove države, koji se borio za njenu nezavisnost, ističem potpuno povjerenje u njene institucije i pravosudni sistem. Bez namjere da ulazim u pravni aspekt o kojem će se raspravljati na sudu, želim da naglasim da sam u pokrenutom pravnom postupku ispoštovao sve zakonske procedure i mjere sa dubokim osjećajem pune nevinosti na koji ukazujem od samog početka.

Svoju nevinost ću odbraniti i dokazati u vremenu koje slijedi, uvjeren da istina uvijek pronadje svoj put, uprkos trnju i preprekama. Ubjedjen sam da će se to potvrditi i u zakonskim postupcima.

U periodu koji je pred nama neću komentarisati bilo što vezano za ovaj pravosudni slučaj, time će se baviti nadležne institucije.
Ja ću nastaviti da obavljam svoj posao i neću podnositi ostavku.

Imam prije svega ličnu, ali i profesionalnu odgovornost i obavezu prema vama, koji ste mi ukazali povjerenje na izborima, prema našem gradu da istrajem na svim započetim projektima koji će potvrditi da je Budva centar koji se nezaustavljivo razvija i da njome upravljaju stručni i moralni, pravno čisti ljudi.

Poštovani sugradjani, želim da vam ovom prilikom zahvalim na podršci i povjerenju koje nije izostalo ni u teškim vremenima i obećam svoje maksimalno angažovanje na poboljšanju kvaliteta života svih Budvana i naših gostiju", kazao je Radjenović.