29-05-2023

Saopštenje za javnost koalicije "Aleksa i Dritan- HRABRO se broji!"

Na prvoj, pobjedničkoj konvenciji koalicije "Aleksa i Dritan - Hrabro se broji !", održanoj na platou iza Muzičkog centra u Podgorici, okupljenima su se obratile i kandidatkinje za poslanice ove koalicije, dr Tamara Vujović i Milena Vuković Sekulović.

Saopštenje za javnost koalicije

Foto: Milena Vuković Sekulović

Dr Tamara Vujović je poručila da je važan i biće važan, za nastavak borbe, za ono što će doći posle 11. juna, za stabilnost i snagu institucija nakon 11. juna, za rezultate Crne Gore nakon ovih izbora, za državu, za sve njene građane, za upravljanje kroz saradnju i izgradnju, a ne kroz monopole, doprinos ove koalicije, svaka njena pobjeda na lokalu, odluka u Parlamentu, svaka pomiriteljska poruka rečena svih prethodnih godina.


Foto: dr Tamara Vujović

Ona je istakla da nije bilo lako preći preko gorkih riječi koje su jedni o drugima izgovorili. "Ali je hrabro i odgovorno prema građanima Crne Gore i prema Crnoj Gori, jer imamo zajednički cilj i zajedničke vrijednosti. Mi živimo u skladu sa onim vrijednostima koje propagiramo. Sa nama nema neprijatnih iznenađenja".

"Da li treba da vas podsjetim na ostvareno? Da li je bilo hrabro oduzeti monopol kao što je sa trajektom Lepetani - Kamenare? Da li je pametnije da novac ide u državnu kasu? Da li je pravedno u zemlji negativne demografije dati svakom djetetu dječiji dodatak? Hrabro je, pravedno i pametno", zaključila je Vujović.

"Hajde zajedno da nastavimo mijenjati državu na bolje, hajde da se hrabro suprotstavimo svemu što spriječava razvoj Crne Gore, svemu što nije dozvoljavalo koračanje unaprijed. Naše zajedništvo znači manje kriminala, a više vizije za Crnu Goru. Više ideja za ravnomjeran razvoj cijele države, od regionalne zastupljenosti do turističke destinacije od 365 dana godišnje.

Hajde da nastavimo hrabro brojati rezultate koje osjećaju svaka građanka i građanin, jer da bi se oni postigli, neko mora donositi hrabre odluke, presijecati kad je najteže - našoj zemlji treba neko ko pravi razliku, ovog puta u njenu korist", pozvala je Milena Vuković Sekulović kandidatkinja za poslanicu.

"Naša vizija je da Crna Gora do 2030. godine bude punopravna članica Evropske unije, najzelenija u Evropi. Zemlja poželjna za život. Crna Gora je zemlja nade, dobrih ljudi koji više ne tolerišu korupciju i kriminal. Loše stvari ostavljamo iza sebe i hrabro gledamo u budućnost. Istoriju nikad nijesu pisale kukavice, neće ni u narednom periodu!" - zaključila je Vuković Sekulović.

KOALICIJA "Aleksa i Dritan - HRABRO se broji !"