18-05-2022

Sekulović: Ispisujemo zlatne stranice budvanskog rukometa

Gospoda sa primorja spremno ulaze u majstoricu rukometnog Kupa Crne Gore što nam potvrđuju i riječi predsjednika RK Budvanska rivijera Ivana Sekulovića.


Foto: RK Budvanska rivijera

"Spremamo se tokom čitave godine za ispunjenje našeg cilja, momci su tokom čitave sezone trenirali zaista jako dobro svi u klubu vjerujemo u njih, kao i u stručni štab na čelu sa Dejanom Dragnićem. Svjesni smo da u majstoricu kupa ulazimo kao blagi favoriti što pokazuje i mjesto na tabeli i dosadašnji rezultati i nadam se da će tako biti i u ovoj majstorici kupa, da ćemo ulogu favorita opravdati a Budvi donijeti duplu krunu i na taj način ispisati zlatnu istoriju rukometa u Budvi", izjavio je Sekulović.

Rukometni klub "Budvanska rivijera" ovim putem obavještava i poziva sve ljubitelje rukometa, navijače i simpatizere našeg kluba da im se pridruže i da organizovano i složno svi zajedno, poštujući navijačke kodekse, odu na polufinalnu Kup utakmicu koja će se odigrati u Unirvezitetskom sportskom centru u Podgorici između RK Budvanska rivijera RK Lovćen.

"Organizovani autobuski prevoz besplatan je za sve navijače. Okupljanje je ispred Mediteranskog sportskog centra u Budvi u petak, 20. maja u 18h. Prijave se mogu vršiti putem zvaničnih Facebook i Instagram stranica kluba", saopšteno je iz RK Budvanska rivijera.