14-04-2020

Siniša Mihajlović pobijedio leukemiju

Siniša Mihajlović završio je svoju borbu sa leukemijom, tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz "Inter" Hulio Rikardo Kruz. "Siniša nije čovjek, on je zvijer", naglasio je slavni fudbaler.


Foto:Guliver/Iguana Press/Getty Images

Argentinac i Srbin su dvije godine bili saigrači u milanskom klubu, potom mu je Siniša bio trener još godinu dana, kad je prešao "iz kopački" u stručni štab Roberta Mančinija, pa je Kruz imao priliku da upozna obje verzije srpskog velikana.

Sada, mnogo godina kasnije, posle telefonskog razgovora sa drugom iz igračkih dana otkrio je lijepe vijesti za dnevnik "Korijere dela sera".

"Nazvao sam ga prije nekoliko nedjelja. Hvala Bogu, leukemija djeluje da je ostala iza njega", otkrio je bivši as "Intera" i nastavio:

"Njegova porodica i moja su veoma bliske, pa se i naše supruge često čuju telefonom", rekao je Kruz, strijelac 75 golova za "nero-azure" na 197 utakmica.

Iako zvanične potvrde od porodice Mihajlović još nema, nadamo se da je Kruz u pravu i da je Siniša zaista dobio ovu neizmjerno tešku bitku. Jedno je sigurno, Mihajlović se trenutno nalazi u Rimu, gdje je došao iz Bolonje posle savjeta ljekara i prijatelja, jer je sjever Italije postao veliko žarište koronavirusa.

Izvor: mondo.me