04-06-2020

Sjutra se otvara hotel Montnegro u Bečićima, svi kapaciteti popunjeni do 25. juna

Hotel Montenegro Beach Resort 4* u Bečićima koji posluje u sklopu hotelske grupe Montenegro Stars, sjutra će primiti prve goste, a do 25. juna svi raspolozivi kapaciteti biće popunjeni.U kompaniji su zadovoljni što su, kažu, cjenovnom politikom u postepidemijskom periodu i unaprijeđenim sanitarno higijenskim procedurama očigledno osmislili ponudu kakvu su domaći gosti i očekivali.

"Potrudili smo se da gostima pružimo ono što su željeli, a to je odmor i relaksacija od napetosti iz prethodnog perioda uz kvalitetnu uslugu, koju pri tom mogu da priušte. Zato smo im za 68 eura omogućili uslugu polupansiona za dvoje sa besplatnim boravkom dvoje djece uzrasta do 11 godina. Uz to, na raspolaganju im je plaža sa kompletnim mobijliarom i peškirima, SPA centar, besplatan parking. To je simobličan gest solidarnosti, ma koliko smo pogođeni, jer želimo da težak period ostavimo za nama kako bismo sa našim gostima kreirali neke ljepše doživljaje", kazala je PR Manager hotelske grupe Montnegro Stars Maja Vukićević.

Dodatna povoljnost koju je hotelske grupa Montenegro Stars omogućila u saradnji sa Hipotekarnom bankom je odloženo plaćanje turističkih aranžmana do 10 mjesečnih rata.

Tako je hotel Montenegro, kako su kazali, poznat kao omiljeno odmorište ruskih gostiju koji čini 90 odsto redovnih gostiju .

"Ovoga puta ta brojka je u korist domaćih – gostiju iz Crne Gore. Ostalih 10 odsto su gosti iz Srbije (5%) i Albanije (5%). Taj MICE segment čini 20 procenata."

"Znali smo da uživamo veliko povjerenje naših gostiju prije svega zato što im uvijek ponudimo realan odnos cijene i kvaliteta. Ono što će ih posebno obradovati jesu dodatno unaprijeđeni sanitarno higijenski protokoli koje smo pripremili konsultujući stručnjake iz oblasti javnog zdravlja u zemlji i inostranstvu. Bez ikakve reklame u tradicionlim medijima i komunikacijom preko digitalnih platforimi gosti su sjajno odreagovali na ponudu i već do 25. juna hotel je u over booking-u", pojasnila je Vukićević.

U epidemijskim uslovima, menadžmet je, prema njihovim riječima, uspio da završi ranije započete investicije na objektu.

"Proširena je restoranska terasa. Adaptirana su i dva nova objekta plažna pivnica Galija i potpuno renovirana poslastičarnica Mika za koju je čak uvedena drive in usluga. U ponudi je oko 100 vrsta kolača", kaže se u saopštenju.