23-04-2024

U srijedu treći meč finala plej-ofa: Budva za titulu, Budućnost za majstoricu

Uzbudljiva finalna serija plej-ofa EPCG Superlige odbojkaša nastavlja se 24. aprila, kada će Budućnost dočekati Budvu u četvrtom meču borbe za trofej. Nakon veoma zanimljiva posljednja dva duela, uz triler u “Morači”, utakmica koja je zakazana za 19 sati obećava odbojkaški spektakl.


Foto: Iva Mandić/Pobjeda

Podgoričani su pred domaćom publikom prošlog utorka pokazali da mogu da pariraju neprikosnovenom prvaku države. Upravo taj meč je vodilja tima Dejana Radića.

“Poslije odigrane tri utakmice finalne serije pokazali smo da možemo da se nadamo odlaganju serije za peti meč. Ekipa je shvatila da može da se nosi sa ekipom Budve i željno iščekujemo meč koji nam dolazi u srijedu pred našom publikom. Ovom prilikom pozivam navijače da dođu i upotpune sliku ovog sjajnog finala”, poručio je trener Budućnosti.

Miljan Bošković, tada kao trener Budućnosti, bio je akter zanimljivog finala prošle sezone, u kom je Budva slavila u četvrtom meču serije u Podgorici. Sada se mladi odbojkaški stručnjak nada istom ishodu kao šef struke šampiona.

“Nadamo da se da će duel u Podgorici biti poslednji za ovu sezonu i da ćemo okončati finalnu seriju. Ova utakmica donosi posebnu pažnju medija i navijača, što poziva na dodatni oprez u našim redovima, jer znamo da će ekipa Budućnosti pružiti maksimalni otpor na domaćem terenu. Obje ekipe su bile izuzetno kvalitetne u svakom trenutku dosadašnjeg finala plej-ofa. Stoga, obećavamo lijepu igru i zanimljiv duel, pa pozivam sve ljubitelje odbojke da prisustvuju u što većem broju”, istakao je Bošković.

Ukoliko Budućnost Volley odbrani domaći teren osiguraće majstoricu, koja je planirana za nedjelju, 28. april. U slučaju trijumfa Budve, šampion će peti put u nizu odbraniti titulu i osvojiti novu duplu krunu.



(Odbojka.me)