02-10-2019

“Škola slikanja za treću dob” od petka u Narodnoj biblioteci

U organizaciji Narodne biblioteke Budve od petka, 4.oktobra biće nastavljena “Škola slikanja za treću dob” koju će svakog petka u terminu od 18 do 20 časova u čitaonici Narodne biblioteke voditi slikarka Rajka Kujundžijević.

“Škola slikanja za treću dob” od petka u Narodnoj biblioteci | Radio Televizija Budva

Iz Narodne biblioteke Budva pozivaju sve zainteresovane polaznike, one koji su pohađali Školu, a takođe i nove koji žele da počnu, da dođu u petak u 18 časova u Biblioteku i kroz druženje, zabavni i edukativni sadržaj pokažu kreativnost.

"Materijal za slikanje polaznicima radionice obezbjeđuje Narodna biblioteka Budve. Uz asistenciju slikarke Rajke Kujundžijević polaznici, pripadnici treće dobi, naučiće različite likovne tehnike- crtež, akvarel, pastel, akril, kolaž, kombinovanu tehniku i sl. Biće ovo prilika da se okušaju u slikarstvu kao i da iskažu talente i sposobnosti likovnog izražavanja, ali i način da Biblioteka angažovanjem pokaže da misli o najstarijim sugrađanima. Po završetku tromjesečne Škole slikanja biće organizovana i izložba radova nastalih na radionici" saopštili su iz Narodne biblioteke Budva.