03-10-2020

SNP Budva: Gospođa Miljanić se uživjela u ulogu branitelja neodbranjivog

"Gospođa Miljanić se baš uživjela u ulogu branitelja neodbranjivog ali joj to nešto slabo ide. Gospođo, kada spomenete SNP trebalo bi, po onoj narodnoj da ustanete u znak poštovanja jer se SNP kao partija časnih i poštenih ljudi dokazala svih ovih godina a potvrda tome je i činjenica da naši kadrovi upravljaju crnogorskim opštinama kao pravi domaćini", poručili su u reagovanju iz budvanskog odbora SNP-a na saopštenje Maje Miljanić (DPS).



Oni su opštinskom odboru DPS-a poručili da bi, kako su kazali, "bilo bolje da se ne javljaju".

"Otuđili ste, blago rečeno, sve što se moglo, ojadili ne samo Budvu i Budvane već i Crnu Goru. Pola vaših članova završilo je u Spužu a druga polovina će uskoro. Iza svih tvrdnji koje smo iznijeli stojimo, imamo dokaze a uskoro ćemo sa njima upoznati i javnost. Naši članovi i funkcioneri koji rade u Komunalnom preduzeću, svakodnevno nam ukazuju na nedjela koja ste radili u svom kratkom upravljanju ovim preduzećem, od trošenja novca građana u ekskluzivnim rstoranima do kupovine skupocjenih mobilnih telefona i tako redom", istakli su.

Iz SNP-a pozivaju kolege iz DPS-a da građanima prvenstveno odgovore na pitanje da li su Komunalnom preduzeću svi privatni preduzetnici jednaki.

"I zašto vaš bivši direktor a sadašnji neformalni predjednik UO nije deset godina plaćao smeće za svoj restoran, plažu i ekskluzivni hotel? Zašto nije bio u evidenciji i ko je za to kriv? Objasnite to građanima Budve a mi Vam obećavamo ovim putem na neće dobiti dozvolu dok ne izmiri sva dugovanja koja nisu bila evidentirana. I neka ne brine, ništa od toga nije niti će biti zastarelo. Takođe, podnijećemo krivične prijave i protiv onih koju su u čitavoj ovoj raboti učestvovali i onemogućili da se ovaj privrednik uvede u legalne tokove svih ovih godina", zaključuje se u reagovanju.