05-06-2023

Spajić: Ako nemam rezultate - mičite me!

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac liste na parlamentarnim izborima Milojko Spajić razgovarao je sa građankama i građanima Nikšića. Poručio je kako je ključ njegove političke aktivacije budućnost mladih u Crnoj Gori, te da je svjestan da su mnogi građani godinama slali mejlove za zaposlenja, ali bezuspješno „Zato će ubuduće svako zaposlenje biti preko konkursa. Potrudićemo se da najbolji budu na pravim mjestima’, poručio je Spajić.



Kako navodi, ostale partije, umjesto da predstavljaju programe, u fokus svoje kampanje stavile su Milojka Spajića i PES. "Na sve načine pokušavaju da nam skrenu pažnju, ali pozivam ih da se bave svim građanima i pitanjima koja mogu poboljšati uslove života građana”, kazao je Spajić.

Poručio je građanima, koji su se požalili da se nikada nisu mogli približiti svojim predstavnicima, da je najlakši način da dođu do Parlamenta i ostalih institucija - da 11. juna zaokruže broj 11.
“Samo mi pričamo o infrastrukturi i poreskim reformama, a drugi pričaju o nama i vode negativnu kampanju o programu Evropa sad 2.0, o meni i svima nama koji smo uključeni. A toliko je tema koje naše građane zanimaju i zato se nadam da će im se što prije okrenuti”, kazao je Spajić.

Poručio je da je tu da isporučuje rezultate. “Ako nemam rezultate - mičite me”, poručio je Spajić.

Poručio je i da ni kvadrat državne zemlje više neće biti prodat!

“Vratićemo u državno vlasništvo i ono što je povjereno određenim investitorima koji ne poštuju ugovorene obaveze. I to je naš odnos prema Crnoj Gori i njenim resursima”, kazao je Spajić.