03-06-2023

Spajić: Četiri trake od Herceg Novog do Ulcinja za potpuni preporod našeg primorja

Lider Pokreta „Evropa sad!” i nosilac liste na izborima Milojko Spajić poručio je u razgovoru sa građankama i građanima Herceg Novog da će se nova Vlada baviti isključivo konkretnim projektima.


Foto: PES

“Jedan od njih je i izgradnja brze ceste sa četiri trake od Herceg Novog do Ulcinja čime ćemo u potpunosti promijeniti ambijent na našem primorju. Žalim što takvi projekti nisu davno završeni, ali niko nije želio da zasuče rukave i radi na realizaciji. Imamo sve spremno, finansiranje i projekat i zbog toga je važno da što prije počnemo da radimo“, kazao je Spajić.

Nosilac liste i lider „Evropa sad!”, govorio je i o drugim projektima koji se odnose na ovu opštinu, ali i onim kojima će država unaprijediti životni standard svih građana u Crnoj Gori.


Foto: PES

„Mi govorimo o veoma značajnim projektima koji za nekoliko godina mogu svrstati Crnu Goru među veoma razvijene zemlje. Napornim radom i zalaganjem svih nas, dobićemo zemlju kakvu zaslužujemo”, kazao je Spajić.

Osim infrastrukturnih projekata najavio je i promjenu odnosa prema resursima poput Instituta “Dr Simo Milošević“, kao bogatstva koje nije valorizovano na pravi način.

„Institut i bolnicu Meljine vide kao neki državni teret želeći da otpuštaju radnike. A sasvim suprotno, ove dvije zdravstvene ustanove su bogatstvo za koje postoji ogromno tržište koje se mora iskoristiti. Žao mi je što to nije tako shvaćeno u prošlosti“, kazao je Spajić.