28-09-2021

SRD Road Runers Montenegro planira da angažuje oko 200 volontera u Budvi

Iz SRD Road Runners Montenegro ističu da predstojeća triatlon trka Challenge Budva - Montenegro zahtijeva ozbiljnu organizaciju i navode da planiraju da angažuju oko 200 volontera, kako bi događaj protekao u najboljem redu. Oni su uputili poziv zainteresovanima da daju svoj doprinos.


Foto: Facebook/Challenge Budva - Montenegro

"Sve informacije o rasporedu, volonteri će dobiti nakon prijave. Za volontere van Budve, polazak iz Podgorice je planiran u 5 sati dok se kraj trke očekuje oko 14 časova. Nakon toga će biti organizovana ceremonija dodjele medalja kao i pasta party", kazali su iz SRD Road Runners Montenegro.

Kako su napomenuli, volonterima će biti obezbijeđen prevoz do Budve, majica, užina, ručak nakon završetka trke i pokloni od sponzora.

"Kao nagradu za Vaš trud i nemjerljiv doprinos samom događaju, a u saradnji sa M:tel CG biće organizovana tombola za sve volontere od kojih će dvoje najsrećnijih dobiti na poklon tablet uređaj i mobilni telefon", rekli su organizatori triatlon trke.

Link za prijavu:

https://vmodcui.active.com/responsive/eventGroups/1984331/jobs?fbclid=IwAR3aKzOBnsSRvAWiGuEE6bwwp2n84RYDf6K-P2DeQ0FrNcgdnreUegr2FsY

Kontakt: Nikola Pavlović (predsjednik): 069 143 234

Triatlon trka Challenge Budva - Montenegro biće održana 10. oktobra. Događaj će biti organizovan uz podršku Opštine Budva, a pod licencom svjetski poznatog brenda triatlon trka - Challenge family. Potvrđeno je učešće velikog broja domaćih i stranih takmičara, među kojima će biti i neka od najvećih svjetskih imena u triatlonu.