22-10-2021

Srdanović za portal: Edukacijom mladih do kvalitetnijih uslova života u MZ Babin Do

Iz MZ Babin Do obavještavaju da će u svojim kancelarijama organizovati edukativni razgovor namjenjen najmlađim komšijama, gdje planiraju da ugoste veterinarku Suzanu Daskalovski koja će djeci govoriti o psima, mačkama kako uličnim tako i kućnim ljubimcima. Ovaj susret zaklazan je za 26. oktobar sa početkom u 19.30h.

Srdanović za portal: Edukacijom mladih do kvalitetnijih uslova života u MZ Babin Do | Radio Televizija Budva

Kako se ponaša uzorni građanin u zajednici, koja su pravila kućnog reda, kako postupati sa kućnim ljubimcima na javnim površinama samo su neke od tema koje će biti obrađivane na radionicama za omladinu u organizaciji MZ Babin Do.

“Puno je stvari koje želimo da promjenimo u našoj životnoj okolini, a pošto se pokazalo da odrasli uglavnom nisu ažurni u rješavanju svakodnevnih problema odlučuili smo se da se ozbiljnije posvetimo edukaciji omladine kroz radionice koje ćemo uskoro organizovati.”, kazao je za naš portal Željko Srdanović predsjednik MZ Babin Do.



Radionice će biti blagovremeno najavljene putem medija i održavaće se u prostorijama ove mjesne zajednice koje se nalaze u blizini tkz. kotorske raskrsnice.


J.M.