27-05-2019

Srebrne medalje za kadete i juniore "Mediteran Bemaxa", pioniri zlatni

Juniori odbojkaškog kluba "Mediteran Bemax" su u srijedu 22.maja nastupili na završnom turniru prvenstva Crne Gore za juniore, koji se održao u Podgorici.

Srebrne medalje za kadete i juniore

"Naši momci su u polufinalu savladali ''Jedinstvo Franca'' iz Bijelog Polja maksimalnim rezultatom 3:0, dok su u finalu poraženi od apsolutnog favorita ekipe ''Budućnost Capital Plaza'' sa 3:0. Na taj način naši juniori stigli su do 2.mjesta i osvojili srebrnu medalju, saopštili su iz kluba.


Dok su kadeti ovog kluba u nedelju 26.maja nastupili na završnom turniru prvenstva Crne Gore za kadete, koji se održao u Bijelom Polju.

"Naš sastav je u polufinalu maksimalnim rezultatom savladao Sutjesku iz Nikšića, dok su u finalu bolji od naših momaka bili vršnjaci ''Budućnost Capital Plaza'', savladavši ih rezultatom 3:1. Osvojeno drugo mjesto na turniru i srebrna medalja", navode iz kluba dodajući da je takmičarski dio za muške mlađe kategorije za ovu sezonu završen, na i više nego uspješan način.

"Pored srebrnih medalja kod kadeta i juniora, najveći uspjeh su svakako ostvarili naši pioniri koji su osvojili zlatnu medalju i postali novi prvaci Crne Gore", ističu u budvanskom klubu.