03-09-2014

Svakodnevni letovi Montenegro Airlinesa za Moskvu

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines (MA) na relaciji Tivat – Moskva uvodi dodatne letove tokom oktobra i to utorkom i četvrtkom u jutarnjim satima, tako da će se saobraćaj iz Crne Gore ka Moskvi obavljati svakodnevno.

Svakodnevni letovi Montenegro Airlinesa za Moskvu | Radio Televizija Budva

Novi letovi uvedeni su, kako je saopšteno, zbog sve veće tražnje sa ruskog tržišta.

"Takođe, Montenegro Airlines će svojim putnicima ponuditi i atraktivnu tarifu za putovanja na relaciji Crna Gora – Moskva, a koja će biti dostupna od 1. oktobra. Povratnu kartu na ovoj relaciji, sa svim pripadajućim taksama, putnici mogu kupiti po cijeni već od 252.21 eura, dok će karta u jednom pravcu biti dostupna po cijeni već od 134.95 eura", naveli su iz MA.

Ova tarifa, kako su naveli, važi za putovanja utorkom i petkom iz Podgorice, subotom i nedjeljom iz Tivta, kao i za putovanja započeta iz Moskve. Zainteresovani putnici karte po ovoj cijeni mogu kupiti do 14. decembra, a svoja putovanja mogu realizovati od 16. januara do 24. marta 2015. godine.

"Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Montenegro Airlinesa, pozivom kol centra na 19804 ili putem web sajta www.montenegroairlines.com. Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen, zato svi koji žele da iskoriste povoljnosti treba što prije da rezervišu i kupe svoje karte", zaključuje se u saopštenju Montenegro Airlinesa.