01-11-2021

TN „Slovenska plaža“ i hotel „Aleksandar“ ugostiće oko 1.000 učesnika Evropskog kik boks šampionata

Turističko naselje naselje “Slovenska plaža” i hotel “Aleksandar” u Budvi biće domaćini smještaja učesnika Evropskog kik boks šampionata za kadete i juniore koji će se održati u Budvi od 5. do 13. novembra ove godine.


TN Slovenska plaža Foto: HG Budanska rivijera

Šampionat koji se organizuje pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore i Opštine Budva okupiće preko 1000 učesnika iz 38 zemalja, a njih 90 % biće smješteni u hotelskim objektima HG Budvanska rivijera, „Slovenska plaža“ i „Aleksandar“".

"Za našu hotelsku grupaciju je od izuzetnog značaja ugostiti učesnike ovakvog međunarodnog sportskog događaja, čime još jednom pokazujemo da smo, osim kao ljetnja destinacija za odmor, prepoznati i kao ozbiljan partner u organizaciji većih sportskih manifestacija", saopšteno je našem portalu iz ove hotelske grupacije.


Hotel Palas Foto: HG Budanska rivijera

Nakon završenog kik boks šampionata, kako su saopštili, hoteli “Aleksandar” i “Slovenska plaža” će biti zatvoreni, a sa radom nastavlja hotel Palas u Petrovcu koji će gostima u narednom periodu ponuditi sve sadržaje neophodne za pravi odmor na moru.

"U hotelu Palas u Petrovcu biće organizovan svečani doček Nove godine za koji već sada vlada veliko interesovanje i to prije svega stalnih gostiju koji već godinama ne propuštaju ovaj glamurozni događaj po kojem su hotel Palas i naša hotelska grupacija poznati širom regiona. Program Dočeka 2022. godine biće uskoro objavljen javnosti", istakli su iz HG Budvanska rivijera.


D.B.