15-05-2024

Turistička ponuda Budve predstavljena u Frankfurtu

Turistička organizacija opštine Budva zajedno sa turističkom privredom grada predstavlja turističku ponudu destinacije sa akcentom na ponudu kongresnog turizma na specijalizovanom sajmu kongresne industrije IMEX 2024 koji se održava od 14. do 16. maja u Frankfurtu.


Foto: TOB

„Tema ovog sajma je kongresni turizam prvenstveno u predsezoni i postsezoni, što je odlična prilika da TO Budva tokom brojnih sastanaka predstavi sve ljepote budvanske rivijere, značajnije događaje i manifestacije u ovom periodu godine, kao i kongresne kapacitete duž budvanske rivijere koji su više nego atraktivni za organizaciju poslovnih događaja“ ističu u TO Budvi.

Kako navode, nastup na sajmu u Frankfurtu organizuje Crnogorski kongresni biro u okviru Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, a pored TO Budve, svoju ponudu predstavljaju i predstavnici turističke privrede Budve: hotelska grupacija „Montenegro Stars“ (hotel „Splendid“), hotel „Avala“, kao i turističke agencije „Apolotours“ i „Explorer“.

Sajam IMEX se održava 22. put, okupio je preko 3.800 globalnih organizatora poslovnih događaja i više od 2.900 izlagača, pružaoca usluga iz oblasti kongresnog turizma iz cijelog svijeta, uključujući nacionalne i regionalne kongresne biroe, hotelske grupe, prostore za posebne događaje, kompanije za krstarenje, avio-kompanije, SPA rizorte i sl.