22-06-2014

Turistička ponuda Crne Gore promovisana u Kragujevcu i Nišu

U okviru road show kampanje u većim gradovima regiona, Nacionalna turistička organizacija u saradnji sa lokalnim i partnerima, promovisala je ovogodišnju turističku ponudu nakon Beograda, Novog Sada, Prištine i u Kragujevcu i Nišu.

Turistička ponuda Crne Gore promovisana u Kragujevcu i Nišu | Radio Televizija Budva

Na promociji, održanoj u četvrtak, 19. juna u tržnom centru Kragujevac Plaza, predstavnici NTO CG i turističkih organizacija Budve, Bara, Tivta i Ulcinja pozvali su mnogobrojne posjetioce da svoj odmor provedu na crnogorskom primorju i planinama i pružali im informacije o turističkoj ponudi za ovo ljeto.

U izjavama za lokalne medije Ljiljana Čukić, menadžer u NTO promovisala je raznovrsnu turističku ponudu Crne Gore koja je prilagođena različitoj starosnoj strukturi i gostima različitih interesovanja. Sunce, more, sređene plaže, krstarenja, gastronomski specijaliteti, bogat zabavni program će svakako privući ljubitelje ove vrste odmora. Za one koji vole aktivan odmor, predjele crnogorskih planina i nacionalnih parkova, preporučeni su izleti, pješačenje, rafting i sl.

Tokom promocije, mlađi posjetioci bili su posebno zainteresovani za cijene u privatnom smještaju, zabavni program i manifestacije, festivale „Sea Dance“ u Budvi, „Refresh“ u Kotoru, „Lake fest“ u Nikšiću i druge. Šta Crna Gora ove godine ima u ponudi i koliki su popusti za djecu interesovalo je porodice sa malom djecom.

Road show kampanja je nastavljena promocijom u Nišu, u subotu 21. juna, u shopping centru Forum koji je bio brendiran fotografijama Crne Gore. Građani Niša su imali mogućnost da se upoznaju sa novitetima u ponudi kao i da degustiraju crnogorske specijalitete, pršutu, njeguški sir i vina kompanije „Plantaže“.

Osim građana događaj su propratili niški mediji, Niška TV, dopisnik Večernjih novosti i radio Banker koji je u razgovoru sa menadžerom NTO CG, dan ranije, najavio događaj i pozvao slušaoce da dođu na promociju.

Nagrade koje su privukle veliku pažnju građana Kragujevca i Niša i izazvale oduševljene pripremili su budvanski, barski i ulcinjski hotelijeri. Tokom promocije u oba grada nagradna ljetovanja dodijelili su predstavnici lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara i Ulcinja