23-07-2020

Turistički agenti iz Bjelorusije i Ukrajine boravili na budvanskoj rivijeri

Kvalitetni sadržaji u visokokategorisanim hotelima na obali, ali i moderno opremljeni apartmani u privatnom smještaju u potpunosti se uklapaju u želje i očekivanja gostiju iz Bjelorusije, zaključili su predstavnici studijske grupe iz ove istočnoevropske države tokom svog boravka u Budvi.

Turistički agenti iz Bjelorusije i Ukrajine boravili na budvanskoj rivijeri | Radio Televizija Budva

Budva je ono što gosti iz Bjelorusije traže od destinacije

Posredstvom turističke agencije “Gulliver Montenegro” šesnaest predstavnika turoperatora TUI RU & CIS i turističkih agencija boravili su na našoj rivijeri sredinom jula. Pored upoznavanja sa turističkom ponudom Budve gosti iz Bjelorusije su imali priliku i da obiđu najljepše krajeve Crne Gore i sa svojim domaćinima podijele divne utiske o prirodnim ljepotama.

Turistička organizacija opštine Budva je agentima bila domaćin u Petrovcu, a pored razgovora o utiscima sa njihovog boravka, poklonjen im je i promotivni materijal koji će ih detaljnije upoznati sa svim sadržajima naše lijepe destinacije

TA “Gulliver Montenegro” je organizovala i dolazak predstavnika turoperatora TUI UA i turističkih agencija iz Kijeva, a naši hotelijeri i vlasnici privatnog smještaja su se potrudili da ih domaćinski dočekaju i profesionalno upoznaju sa svojim kapacitetima.

Tržišta Bjelorusije i Ukrajine su veoma značajna za Budvu i Crnu Goru, a sve znanje i iskustvo u turističkom sektoru treba, tokom ove godine, koristiti za jačanje dosadašnje saradnje i stvaranje novih konekcija.


"Od posebne je važnosti saradnja sa turističkim agencijama iz našeg grada koji ozbiljno rade na kreiranju još boljeg imidža destinacije", ističu iz LTO Budva.