16-12-2022

U Budvi i ove godine bogat program u okviru “Božićne pjacete”

Turistička organizacija Opštine Budva, u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve, i ove godine organizuje događaj “Božićna pjaceta” na trgu ispred Starog grada.


Foto: Portal RTV Budva

Vrijeme Božićnih i novogodišnjih praznika je vrijeme radosti, veselja i raznolikog prigodnog zabavnog programa za djecu i odrasle, pa tako i ove godine, sve posjetioce očekuje bogat kulturno-zabavni program.

Predsjednik Udruženja ugostitelja Budve, Aleksandar Jovanović za naš program ističe da će se svakodnevno organizovati različite aktivnosti zabavnog karaktera.


Jovanović, Printscreen: Youtube/RTV Budva

"Ovih dana pravimo program i trudimo se da shodno vremenu svakog dana budu dešavanja. Vikendom će biti udarno, biće dječiji programi tokom dana, a poslijepodne koncerti. Pokušaćemo da i ostalim danima imamo barem po jedno dešavanje. Cilj je da Budva svakog dana ima neki program do Nove godine, da bi ušli u takvoj atmosferi u novogodišnje praznike i da nakon Nove godine kažemo da je to bilo nešto uspješno. I sportski tereni koji su postavljeni ispred Starog grada, nakon Nove godine biće vraćeni na to mjesto i plan je da tu budu do Karnevala u aprilu mjesecu, da bismo imali tu mjestu animacije tokom cijele godine. Osnovni cilj je da pokušamo da nemamo pauzu u poslovanju i ponudama u našem gradu", istakao je Jovanović.

Jovanović je izrazio zadovoljstvo realizacijom projekta koji je zamišljen prije nekoliko godina i naglasio kako se nada da će on već naredne godine biti još potpuniji i postati poseban brend i neodoljivi dio regionalne poznate budvanske novogodišnje ponude.

M.S.