08-06-2021

U Budvi odmara oko sedam hiljada gostiju

Promotivna kampanja destinacije koju TO Budva realizuje na tržištu regiona pod pokrovioteljstvom Nacionalne turističke organizacije odvija se predviđenom dinamikom , a prema posljednjim podacima, na Budvanskoj rivijeri boravi više od sedam hiljada gostiju, kazala je direktorica TO Budva Maja Liješević na sastanku Koordinacionog tima za pripremu i praćenje turističke sezone.

U Budvi odmara oko sedam hiljada gostiju | Radio Televizija Budva

Foto: printscreen

Prema evidenciji o broju gostiju u Budvi boravi oko sedam hiljada prijavljenih gostiju. Polovina njih je smještena u hotelima, dok ostali odmaraju u privatnom smještaju.

"Vidimo da je proj gostiju iz dana u dan veći što pokazuje da smo na pravom putu u ovom momentu, ali nas i obavezuje da i dalje vodimo računa o epidemiološkoj situaciji, da se pridržavamo svih mjera jer ne bi bilo dobro da pandemija ponovo bukne u našem gradu. Tako da zdravlje turista i građana ostaje prioritet svih prioriteta." kazala je direktorica Turističke organizacije opštine Budva Maja LIješević.

Ona je istakla da je kampanje koju Turistička organizacija naše opštine sprovodi pod koordinacijom Nacionalne turističke organizacije bila jako uspješna, te da je značajno što se uključilo i P Morsko dobro. Do sada je turistička ponuda predstavljena u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu, a tokom ove sedmice promotivna kampanja se nastavlja u ostalim državama regiona: Makedoniji (Skoplje), Albaniji (Tirana) i Kosovu (Priština).

J.M.